Ledning

Göran Swedberg CEO

Göran Swedberg har stor erfarenhet från försäljning av belysningssystem för industrin. Göran Swedberg är civilingenjör och har en Executive MBA från Handelshögskolan.

Chip Akins CTO

Chip är en av grundarna av Uni-light och företagets CTO. Chip Akins är både forskare och entreprenör inom spetsteknologier. Han ligger bakom ett flertal patent, arbetar förutom med LED-teknologi, med avancerad partikelfysik, gravitation och väderframdrivningssystem för rymdfarkoster. Chip ligger också bakom de patent som Uni-light är ägare av. Chip har designat och byggt ett hundratal flygplanssimulatorer, varit teknisk chef på Seagate, BARCO (designat världens största LED-skärmar) och gjort konsultuppdrag till bl.a AT&T, Apple, Amerikanska försvaret och MCI-telecom. Chip har en BEE inom Elektronik, en MSc inom teknisk fysik och en PhD inom flygteknik.

Antal aktier i Uni-Light: 600 000 st.

Håkan Fritz Director Marketing and Sales

Håkan Fritz är Uni-lights marknadschef.

Håkan har en BSc i Business Administration och fördjupade studier i Rapid Growth. Under de senaste 20 åren har Håkan arbetat med att bygga upp distributörer internationellt i sina tidigare roller som Koncernchef för Assessio, VD för Bandstigen koncernen Sport AB (Stiga) och nu senast som inhyrd konsult för SLG Thomas Internationall i Fd Öststater.

Antal aktier i Uni-Light (via bolag): 108 600 st.

Danny Zhibin Zhou Production Manager

Danny Zhibin Zhou, är en av grundarna av Uni-light och företagets Production Manager. Danny har sin BA of Economics från Shanghai Foreign Trade Institute och en MBA från Beijing University of International Business and Economics. Han har arbetat 5 år med Internationell handel mellan Kina och Väst samt i 20 med produktion och internationella affrer mellan Kina och Europa. Samarbetet med Uni-lights CEO har pågått i över 15 år. Danny talar, utöver mandarin, flytande engelska.

Antal aktier i Uni-Light: 486 000 st.

Prenumerera

Anmäl dig för att få pressmeddelanden och rapporter via E-post.