Ledning

Göran Lundgren VD

Göran Lundgren är styrelseledamot i Uni-light. Han har en MSc från KTH-Teknisk Fysik. Göran har över 40 års erfarenhet av affrsverksamheter i Europa. Under hans karriär har han bland annat varit VD för Arlandabanan, Vattenfall Distribution AB och Vattenfall Produktion AB. För närvarande är Göran Styrelseordförande i Solarus Sunpower AB och i riskkapital bolaget Sustainable Angels AB.

Antal aktier i Uni-Light: 0.

Chip Akins CTO

Chip är en av grundarna av Uni-light och företagets CTO. Chip Akins är både forskare och entreprenör inom spetsteknologier. Han ligger bakom ett flertal patent, arbetar förutom med LED-teknologi, med avancerad partikelfysik, gravitation och väderframdrivningssystem för rymdfarkoster. Chip ligger också bakom de patent som Uni-light är ägare av. Chip har designat och byggt ett hundratal flygplanssimulatorer, varit teknisk chef på Seagate, BARCO (designat världens största LED-skärmar) och gjort konsultuppdrag till bl.a AT&T, Apple, Amerikanska försvaret och MCI-telecom. Chip har en BEE inom Elektronik, en MSc inom teknisk fysik och en PhD inom flygteknik.

Antal aktier i Uni-Light: 600 000 st.

Håkan Fritz Director Marketing and Sales

Håkan Fritz är Uni-lights marknadschef.

Håkan har en BSc i Business Administration och fördjupade studier i Rapid Growth. Under de senaste 20 åren har Håkan arbetat med att bygga upp distributörer internationellt i sina tidigare roller som Koncernchef för Assessio, VD för Bandstigen koncernen Sport AB (Stiga) och nu senast som inhyrd konsult för SLG Thomas Internationall i Fd Öststater.

Antal aktier i Uni-Light (via bolag): 108 600 st.

Danny Zhibin Zhou Production Manager

Danny Zhibin Zhou, är en av grundarna av Uni-light och företagets Production Manager. Danny har sin BA of Economics från Shanghai Foreign Trade Institute och en MBA från Beijing University of International Business and Economics. Han har arbetat 5 år med Internationell handel mellan Kina och Väst samt i 20 med produktion och internationella affrer mellan Kina och Europa. Samarbetet med Uni-lights CEO har pågått i över 15 år. Danny talar, utöver mandarin, flytande engelska.

Antal aktier i Uni-Light: 486 000 st.

Prenumerera

Anmäl dig för att få pressmeddelanden och rapporter via E-post.