Styrelse och revisor

Håkan Fritz Styrelseordförande

Håkan har en BSc i Business Administration och fördjupade studier i Rapid Growth. Under de senaste 20 åren har Håkan arbetat med att bygga upp distributörer internationellt i sina tidigare roller som Koncernchef för Assessio, VD för Bandstigen koncernen Sport AB (Stiga) och nu senast som inhyrd konsult för SLG Thomas International i tidigare Öststater.

Antal aktier i Uni-Light (via bolag): 108 600 st.

Göran Lundgren Styrelseledamot

Göran Lundgren är VD och styrelseledamot i Uni-light. Han har en MSc från KTH-Teknisk Fysik. Göran har över 40 års erfarenhet av affärsverksamheter i Europa. Under sin karriär har han bland annat varit VD för Arlanda Express, Vattenfall Eldistribution AB och Vattenfall Produktion i Norden. För närvarande är Göran bl a styrelseordförande i Solarus Sunpower Holding AB och i affärsängelbolaget Sustainable Energy Angels AB.

Antal aktier i Uni-light: 0

Björn Naumburg Styrelseledamot

Björn Naumburg, är en av grundarna av Uni-light och företagets marknadschef. Han har arbetat inom energi- och miljösektorn som konsult och entreprenör i 30 år. Han har bott i Europa, Afrika och USA och arbetat med energi-, miljö och finansieringsprojekt i ett 30-tal länder. Björn har startat och byggt upp ett företag inom elmätarsektorn, Uni-meter Ltd, och mellan åren 2006-2010 sålt 265,000 intelligenta elmätare till danska staten. Elmätarna har belönats av världens största elbolag som "the best integrated meter in the world".

Björn har en MSc från KTH och talar flytande, förutom svenska, också engelska och franska samt hjälpligt grekiska, tyska och polska.

Antal aktier i Uni-light: 380 000 st.

Danny Zhibin Zhou Styrelseledamot

Danny Zhibin Zhou, är en av grundarna av Uni-light och företagets Production Manager. Danny har sin BA of Economics från Shanghai Foreign Trade Institute och en MBA från Beijing University of International Business and Economics. Han har arbetat 5 år med Internationell handel mellan Kina och Väst samt i 20 med produktion och internationella affrer mellan Kina och Europa. Samarbetet med Uni-lights CEO har pågått i över 15 år. Danny talar, utöver mandarin, flytande engelska.

Antal aktier i Uni-light: 486 000 st.

Revisor

Roy Eide Revisor

Mazars SET med auktoriserad revisor Roy Eide som huvudansvarig revisor.

Prenumerera

Anmäl dig för att få pressmeddelanden och rapporter via E-post.